Vooropleiding Art&Design

Nieuwsgierig of DBKV of een andere beeldende opleiding écht bij je past? Zoek het uit, in 18 gekke, creatieve, super verschillende zaterdagen van de vooropleiding Art&Design van ArtEZ Academie Arnhem.

De vooropleiding biedt je de mogelijkheid om je breed en diepgaand te ontwikkelen, aan je portfolio te werken, en om aan het einde van het traject toelating te doen voor DBKV of een andere opleiding. De vooropleiding biedt een intensieve kennismaking met de academie, de studierichtingen en de docenten. 

Aan het begin van het programma is er veel aandacht voor jouw algemene beeldende vorming om vervolgens steeds specifieker in te gaan op de vakgebieden waar je in Arnhem een studie in kunt volgen: Fine Art, Fashion Design, Product Design, Graphic Design, Interaction Design en Docent Beeldende Kunst & Vormgeving. 

ArtEZ Vooropleiding DBKV docente beeldende kunst vormgeving art design Arnhem
Tableau vivant naar aanleiding van"De slechte geneesheren" van James Ensor

Per dag krijg je les in twee verschillende vakken. Tijdens de Vooropleiding bekijken en beoordelen de docenten je werk. Aan het einde van de Vooropleiding Art & Design is het mogelijk toelating te doen bij de bachelopleiding van jouw keuze. Voor verdere informatie en aanmelding, zie: https://www.artez.nl/opleidingen/vooropleiding-art-design-arnhem

Profielwerkstuk
Als je school daarmee instemt, is het ook mogelijk in het kader van je profielwerkstuk de Vooropleiding te volgen. Dat houdt in dat de opdrachten die je tijdens de Vooropleiding op de academie maakt, als profielwerkstuk op je eigen school gepresenteerd en beoordeeld kunnen worden.

Vooropleiding DBKV, ArtEZ Zwolle
ArtEZ Academie Zwolle heeft een vooropleiding die korter is (8 zaterdagen) en specifiek voorbereidt op de studie DBKV. Deze bijeenkomsten gaan van start op 26 januari 2019. Heb je interesse of wil je meer weten, zie dan: https://www.artez.nl/opleidingen/verkorte-vooropleiding-docent-bkv

En of je nu de keuze maakt voor de vooropleiding Art&Design in Arnhem of de DBKV, beide vooropleidingen bieden een uitstekende voorbereiding op de studie DBKV!

ArtEZ Vooropleiding DBKV docente beeldende kunst vormgeving art design Arnhem
Studenten van de vooropleiding Art&Design, 2018