Open dag en kennismaken met de opleiding, studenten en docenten

In november organiseren wij een open dag in Arnhem, waarop iedereen die meer over een van de opleidingen wil weten van harte welkom is op de academie. 

Open dag

Tijdens de open dag bieden wij een vol programma aan om jou een goed beeld van de opleiding te geven. Docenten en studenten zullen je ontvangen en zijn aanwezig om met jou in gesprek te gaan over het voltijd-, deeltijd- en maatwerktraject en om jouw portfolio - ter voorbereiding op je toelating - te bespreken. Er zullen drie voorlichtingsrondes gegeven worden waarin alle trajecten van de opleiding inzichtelijk worden gemaakt. En we hebben een vragenronde speciaal voor ouders. Het is de ideale manier om in een keer veel over de opleiding te weten komen en antwoorden op je vragen te krijgen!

Maar we willen je tijdens de open dag ook vooral een stukje DBKV laten ervaren. Daarom worden er verschillende workshops aangeboden. Ontdek welke mogelijkheden nieuwe technieken hebben in het kunstonderwijs, tijdens de workshop Kunst & Techniek. Of neem deel aan de workshop Interactief Schilderen, en maak samen met tweedejaars studenten een groot schilderij.  

Aanmelden voor de open dag van zaterdag 5 november 2022 kan via https://www.artez.nl/open-dagen

Meeloopdagen

Wil je daarnaast graag een dag meelopen op de academie? Dat kan! We bieden verschillende meeloopdagen voor voltijd, deeltijd en maatwerk aan. Je loopt samen met een eerstejaars student een dag mee. Je volgt zowel beeldende lessen als theorievakken. Alles komt aan bod! Tijdens deze dag kun je met al je vragen bij een docent of student van de opleiding terecht, en van heel dichtbij een goeie indruk van de opleiding krijgen.

De data van de meeloopdagen zijn de vinden op de website van ArtEZ: https://www.artez.nl/agenda 

Impressie open dag 2021