Open dag, voorlichtingen en meeloopdagen

Op verschillende momenten in het jaar bieden we mogelijkheden om meer te weten te komen over de opleiding. De eerste zaterdag van november is het moment voor de open dag van ArtEZ Arnhem, waarmee wij als opleiding, maar ook de andere opleidingen Art & Design laten zien waar we als opleiding voor staan. Maar ook in het voorjaar organiseren we informatie-bijeenkomsten. En we bieden een mogelijkheid om een dag op de opleiding mee te lopen.

Laatste voorlichtingsmoment 21 juni
Zou je nog komend schooljaar willen starten? Ben je nieuwsgierig naar de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving voltijd? Kom dan nu naar de laatste informatiebijeenkomst dit jaar. Op vrijdag 21 juni aanstaande van 10.30 - 13.30 uur. Je krijgt dan zicht op de opleiding, een kijkje in de gebouwen en tot slot een rondleiding langs de tentoonstelling met werk van onze studenten. Daarnaast word je geïnformeerd over en krijg je tips voor de toelating (waarvan de laatste nog voor de zomer plaatsvindt). Heb je interesse? Meld je dan nu aan

informatie Docent Beeldende Kunst en Vormgeving studiekeuze

Open dag 
Ontdek wat jouw mogelijkheden zijn tijdens de open dag van ArtEZ in Arnhem. Praat met docenten en studenten, bekijk werk, doe mee met een inloopworkshop, laat je verrassen door de performances van de studenten, neem een kijkje in de fotostudio, proef de sfeer in de kantine, bekijk de werkplaatsen om een indruk te krijgen van de faciliteiten en verzamel alle informatie die je nodig hebt om een goed beeld te vormen. 

Datum: zaterdag 3 november 2018, locatie: Rietveld gebouw 

Open dag 2017, impressie door DBKV student Tessa van Teeffelen

Voorlichtingsavond
Mocht je de open dag gemist hebben, kun je tijdens een voorlichtingsavond langkomen om informatie over de studie te vergaren. Alle drie de DBKV varianten (voltijd, deeltijd en op maat) worden gepresenteerd. 

Data: dinsdag 19 februari 2019 en dinsdag 23 april 2019, locatie: Oude Kraan 74 

Meeloopdag 
Loop een dag mee op de opleiding om een beeld te krijgen van de inhoud en aanpak van de lessen. Je draait mee in de lessen van de opleiding, krijgt antwoord op je vragen, ontmoet wellicht toekomstige klasgenoten en bent in gesprek met de studenten. De meeloopdagen zijn gekoppeld aan de eerstejaars lessen. Er zijn speciale meeloopdagen voor voltijd, deeltijd en op maat. 

De data van meeloopdagen van DBKV in 2018 – 2019 zijn te vinden op de website van ArtEZ, daar kun je je tevens aanmelden.