Digitale open dag en kennismaken met de opleiding, studenten en docenten

Onder normale omstandigheden organiseren we in november een ArtEZ open dag waarop we iedereen die meer over een van de opleidingen wil weten van harte welkom heten op de academie. Op dit moment is die vorm helaas niet mogelijk. Maar we doen er alles aan om op afstand, met digitale middelen, een zo goed mogelijk alternatief te bieden! Een daarvan is de digitale open dag, waaraan je thuis van achter het scherm kunt deelnemen. Datum daarvan is zaterdag 28 november 2020.

Open dag

Op de open dag bieden we onder meer voorlichtingsrondes voor DBKV voltijd, DBKV deeltijd en DBKV op maat. En een vragenronde speciaal voor ouders. Daarnaast kun je met al je vragen terecht bij een van onze studenten of docenten en kun je - ter voorbereiding op de toelating - je portfolio bespreken. Het is de ideale manier om in een keer veel over de opleiding te weten komen en antwoorden op je vragen te krijgen!

Aanmelden voor de open dag van zaterdag 28 november 2020 kan via www.artez.nl

Meeloop dagen

Wil je daarnaast graag een dag meelopen op de academie? Dat begrijpen we helemaal. We kijken op dit moment naar de mogelijkheden dit fysiek, dus op de academie zelf, aan te kunnen bieden. Daarnaast zijn we bezig met een digitaal systeem waarmee je direct met al je vragen bij een docent of student van de opleiding terecht kunt, en van heel dichtbij een goeie indruk van de opleiding kunt krijgen.

Wat je daarbij zult merken is dat de vakken op de opleiding bijna allemaal fysiek op de academie plaats vinden! We werken wel met lessen via zoom of microsoft teams. Met een goeie organisatie en passende veiligheidsmaatregelen zijn we er in geslaagd het onderwijs grotendeels op de academie vorm te geven. De meeste lessen vinden dus live plaats in het klaslokaal of in een van onze werkplaatsen!

Open dag 2017, impressie door DBKV student Tessa van Teeffelen